De bästa tillbehören

Löpning är i grunden en sport, hobby och träningsform som inte kräver mer än den mänskliga kroppen. Men det finns saker som både kan förbättra resultat och göra det hela ännu roligare.

Skorna

ett par löparskor

Det första tillbehöret som alla löpare behöver är självklart ett par riktigt bra löparskor. Åsikterna går isär om hur man väljer det bästa paret skor men inget slår än så länge att faktiskt testa dem ute i verkligheten. Fråga därför på din skobutik om det är okej att du lånar dem ett dygn och testar innan du köper dem.

Musik och kommunikation

Mobiltelefonerna har blivit allt större del av våra liv både psykiskt och fysiskt (se på iPhone 6 plus). Förväntningarna från vänner, familj och jobb är att man alltid skall vara nåbar, var man än är. Oavsett vad man tycker om detta så är telefonen en alldeles utmärkt följeslagare under löppassen. För det första så kan musik och Spotify vara ett bra sätt att komma i rätt sinnesstämning och hjälpa till med väggen när man väl stöter på den.

Det finns även en hel hög med olika löparappar som kan hjälpa till med att föra statistik över dina turer. Tack vare telefonens gps så kan du få allt från rutten till genomsnittlig hastighet loggat åt dig.

Vattenflaska

Tillbaka på lowtechspåret så hittar vi en annan självklar produkt som alla bör ha med sig, speciellt på långa turer. Här är vätskebälten den bästa lösningen. På det sättet får du något som kan bära med sig tillräckligt med vatten utan att vara i vägen.