Vara väl förberedd inför tävlingar

För dig som håller på med löpning och framförallt tävlingar vet vilka förberedelser det är inför detta. Visst är det en fördel att vara vältränad inför varje tävling men det kan finnas annat också som är viktigt att vara förberedd på.

Vara väl förberedd

Som löpare så är det viktigt att ha ett antal mil i benen innan man ställer upp på en tävling. Men det är även viktigt att man har ätit rätt och förberett sig mentalt på det man ska genomföra. Ju bättre förberedd du är desto mer kan du prestera. Man mår bra av att vara väl förberedd och inte behöver stå på startlinjen och fundera om man gjort allt rätt. Om man in i minsta detalj planerar väl utan att gå till överdrift så kommer man att kunna genomföra sin tävling och känna efteråt att man gjorde allt man kunde.

Utbilda sig och få kunskap

Man vet aldrig vad som komma skall och det kan ju självklart ha sina fördelar att inte veta vad som kommer att hända under en eventuell tävling eller i livet i allmänhet. Men det finns saker som man kan förbereda sig inför och till och med gå utbildning i för att säkerställa att man har rätt kunskap om det skulle hända något. HLR är något som är oerhört stor fördel om man har lärt sig. Under en tävling så kan man hamna i en situation där kunskaperna kommer väl till pass. Även utanför tävlingar så är kunskapen om HLR en stor fördel att kunna.